Strijksystemen

 Kingdom Hotel Supplies biedt een uitgebreid assortiment strijksystemen aan voor een professionele en complete hotelkamer inrichting. Onze strijksystemen zijn zorgvuldig ontworpen met efficiëntie en gemak als kernpunten, perfect geschikt voor hotels.

Een strijkplank en strijkijzer set zijn onmisbare hulpmiddelen voor gasten om snel en gemakkelijk hun kleding te strijken, waardoor ze er altijd fris en verzorgd uitzien tijdens hun verblijf. Onze strijksystemen zijn uitgerust met krachtige stoomsystemen die kreukels effectief verwijderen uit diverse soorten stoffen, zoals katoen, zijde en synthetische materialen.

Met ingebouwde stoomsystemen bieden onze strijkstations ook de mogelijkheid om kleding te stoom strijken, ideaal voor delicate stoffen die niet geschikt zijn voor direct contact met een professioneel strijkijzer. Dit zorgt voor een frisse uitstraling en zorgt ervoor dat kleding langer meegaat.

Onze strijkplank en strijkijzer set zijn voorzien van handige functies zoals automatische uitschakeling en instelbare temperatuurinstellingen, waardoor gasten veilig en gemakkelijk kunnen strijken. Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs tijdens langere strijksessies.

Met strijksystemen van Kingdom Hotel Supplies kunnen hotels niet alleen de gasttevredenheid verhogen door een essentiële voorziening aan te bieden, maar ook een professionele uitstraling van de kamers handhaven. Ontdek vandaag nog ons assortiment strijkplank en strijkijzer set en zorg ervoor dat uw gasten altijd een perfect gestreken outfit hebben tijdens hun verblijf.

Toon als Foto-tabel Lijst

5 Producten

per pagina
Sorteer Hoog-Laag
Toon als Foto-tabel Lijst

5 Producten

per pagina
Sorteer Hoog-Laag