Hotel deurstoppers 

Welkom bij Kingdom Hotel Supplies,  waar we een uitstekende collectie vloer en muur deurstoppers aanbieden die zorgen voor een gastvrije omgeving in elke hotelkamer inrichting. Onze rubberen en rvs deurstoppers zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, functionaliteit, en bieden een eenvoudige maar effectieve oplossing om deuren open te houden of te sluiten, waardoor gasten een comfortabel verblijf kunnen ervaren.

Of het nu gaat om het voorkomen van deuren die dichtklappen door tocht of het creëren van extra privacy voor gasten, onze deurstoppers voldoen aan diverse behoeften van de hotel eigenaar en hotel gasten. Onze zwarte deurstoppers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals rubber en rvs.

Het gebruik van een zwarte deurstopper is essentieel in iedere hotelkamer. Onze vloer deurstopper is erg eenvoudig te monteren en voorkomt beschadiging van muren en deuren. De wand deurstopper is in drie rvs opties bij ons te verkrijgen.

Kortom, bij Kingdom Hotel Supplies streven we ernaar om de veiligheid, comfort en gastvrijheid van elke hotelkamer te verbeteren met onze hoogwaardige deurstoppers voor wand en vloer. Ontdek onze collectie rubberen en rvs deurstoppers vandaag nog en geef uw gasten een onvergetelijk en zorgeloos verblijf.

Toon als Foto-tabel Lijst

4 Producten

per pagina
Sorteer Hoog-Laag
Toon als Foto-tabel Lijst

4 Producten

per pagina
Sorteer Hoog-Laag