Altijd tiptop eruit willen zien?  Ervaar moeiteloos geperste broeken met onze selectie broekpersen van het merk Corby. Of u nu op zoek bent naar een vrijstaande broekenpers voor maximale flexibiliteit of een wandmodel voor een gestroomlijnde uitstraling, wij hebben de perfecte oplossing voor uw behoeften.

Onze broekpersen zijn uitgerust met geavanceerde functies om het persproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Met programma's van slechts 15-30 minuten kunnen uw gasten snel en efficiënt broeken perfect gestreken krijgen, waardoor ze tijd besparen en er altijd piekfijn uitziet. Bovendien zijn onze broekpersen voorzien van handige indicatielichten, zodat u precies weet wanneer uw kleding klaar is om gedragen te worden.

Bovendien zijn onze broekpersen uitgerust met handige extra's, zoals een bakje voor broekzak inhoud, waarin u kleine voorwerpen veilig kunt opbergen tijdens het persproces. Daarnaast beschikken ze over een automatische uitschakeling en handmatige annuleringsoptie, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het per ongeluk aan laten staan van het apparaat.

Kortom, met onze broekpersen van Corby bent u verzekerd van perfect gestreken broeken en een moeiteloze kledingverzorging. Upgrade vandaag nog uw hotel met onze hoogwaardige broekpersen.

Toon als Foto-tabel Lijst

3 Producten

per pagina
Sorteer Hoog-Laag
Toon als Foto-tabel Lijst

3 Producten

per pagina
Sorteer Hoog-Laag