Hotelkamer Inrichting  

Kingdom Hotel Supplies biedt een veelzijdige selectie van hotel inrichting artikelen om uw gasten de ultieme ervaring te bezorgen. Laat uw gasten genieten van heerlijke koffie of thee met onze elegante, hittebestendige koffie trays en een keuze uit compacte 0,5 liter waterkoker of een van de andere varianten hotel waterkokers.

Voor een opgeruimde kamer hebben wij praktische kofferstandaards en robuuste kofferrekken die perfect passen bij de uitstraling van uw hotel. Houdt uw gasten tevreden met hotel koelkastjes en minibars voor het bewaren van eten en drinken. Waardevolle spullen worden beschermd met onze kluisjes met slot, terwijl waszakken en afvalbakken zorgen voor een opgeruimde ruimte.

Creëer een gevoel van luxe voor uw gasten met schoenpoetsers, kledinghaken, broekenpersen, automatisch uitschakelende strijkijzers, dressboys en kledingrekken op wielen. Verrijk de uitstraling van uw hotel met hoogwaardige lederen artikelen en moderne hotelkamer verlichting. Families kunnen genieten van ons assortiment babyartikelen voor een zorgeloos verblijf.

Let op de details met onze deurstoppers, vouwbedden, wekkers met bluetooth en meer. Ontdek de ideale aanvullingen voor een onvergetelijk verblijf.

Toon als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 124

per pagina
Sorteer Hoog-Laag
Toon als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 124

per pagina
Sorteer Hoog-Laag