Tissuebox Hotel Leer

€ 22,50
Op voorraad
SKU KGD6410

Ontdek de elegantie en functionaliteit van onze luxe rechthoekige tissuebox in zwart leer, een verfijnde toevoeging aan elke hotelkamerinrichting. Deze hoogwaardige tissuebox combineert stijlvol design met praktisch gebruiksgemak om uw gasten een ongeëvenaarde ervaring te bieden tijdens hun verblijf. Het zwarte leer geeft een tijdloze en elegante touch aan het interieur, waardoor de tissuebox een eyecatcher wordt in elke kamer.

Met zijn rechthoekige vorm en perfecte afmetingen biedt deze tissuebox voldoende ruimte voor standaard formaat tissues, waardoor uw gasten altijd gemakkelijk toegang hebben tot tissues wanneer ze deze nodig hebben. Of de tissuebox nu op het nachtkastje staat of op het bureau.  Het rechthoekige ontwerp maakt het gemakkelijk om tissues uit de box te trekken, terwijl het de tissues beschermt tegen stof en vuil. Bovendien is de tissuebox eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waardoor hij altijd netjes blijft voor uw gasten.

  Deze luxe rechthoekige tissuebox in zwart leer is een praktische accessoire voor elke hotel kamer. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en upgrade de inrichting van uw hotelkamers met deze luxe tissuebox.

Afmetingen 252 x 70 x 137 mm

Meer Informatie
Naam Tissuebox Hotel Leer
Weight 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tissuebox Hotel Leer