Lederen Afvalbak 10 liter

€ 54,00
Op voorraad
SKU KGD6427

Ervaar onze lederen afvalbak met 10 liter inhoud. Dit product is een stijlvolle en functionele toevoeging aan elke hotelkamer inrichting. De duurzame constructie van de afvalbak zorgt voor langdurig gebruik en is een betrouwbare oplossing voor uw hotel. 

De veelzijdigheid van de lederen afvalbak maakt het een waardevolle aanvulling op elke hotelkamer. Of het nu gaat om het verzamelen van papierafval, plastic afval of algemeen afval, deze afvalbak biedt de nodige capaciteit en functionaliteit daarvoor.

Avalbak Kunstleer, verwijderbare metalen binnenbak, inhoud 10L, afmetingen 212 x 336 x 212 mm

Bovendien draagt de aanwezigheid van de lederen afvalbak bij aan een schone en gastvrije omgeving voor uw gasten, wat essentieel is voor een positieve hotelervaring. De lederen afvalbak is een echte must-have accessoire voor elk hotel. 

Met zijn luxueuze uitstraling voegt de lederen afvalbak met 10L inhoud een vleugje klasse toe aan uw interieur, terwijl het tegelijkertijd een handige oplossing biedt voor afval. Of het nu gaat om papier afvalbakken, afvalbakken voor plastic afval of algemene afvalemmer, deze lederen afvalbak biedt voldoende ruimte en functionaliteit om aan al uw behoeften te voldoen.

Kortom, de lederen afvalbak van Kingdom Hotel Supplies een ideale keuze voor elk hotel op zoek naar een hoogwaardige en stijlvolle oplossing voor afvalbeheer. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en verbeter de gastervaring in uw hotel.

Meer Informatie
Naam Lederen Afvalbak 10 liter
Weight 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lederen Afvalbak 10 liter