Brabantia zilveren papier afvalbak 7 Liter

€ 31,00
Op voorraad
SKU KGD0110

Ontdek onze vlamdovende afvalbak met 7L inhoud. Dit product is een stijlvolle en functionele toevoeging aan elke hotelkamerinrichting. De duurzame constructie van de afvalbak zorgt voor langdurig gebruik en is een betrouwbare oplossing voor uw hotel. Bovendien is deze zilveren brabantia afvalbak vlamdovend, waardoor het een extra veiligheidsvoorziening biedt.

De veelzijdigheid van de afvalemmer met deksel maakt het een waardevolle aanvulling op elke hotelkamer. Of het nu gaat om het verzamelen van papierafval, plastic afval of algemeen afval, deze zilveren afvalemmer biedt de nodige capaciteit en functionaliteit daarvoor en is ook beschikbaar in de volgende kleuren: zwart / grijs / rood / wit / geel / bruin.

Vlamdovende papier afvalbak 7 Liter, Diameter 207 mm Hoogte 207 mm, RVS mat.

De brabantia papier afvalbak van 7L draagt bij aan een schone en gastvrije omgeving voor uw gasten, wat essentieel is voor een positieve hotelervaring. Deze compacte vlamdovende afvalbak is een echte must-have accessoire voor elk hotel.

Met zijn strakke zilveren look voegt de rvs afvalemmer met deksel een vleugje klasse toe aan uw interieur, terwijl het tegelijkertijd een handige opbergoplossing biedt voor afval. Of het nu gaat om papier afvalbakken, afvalbakken voor plastic afval of algemene afvalemmer, deze brabantia afvalbak biedt voldoende ruimte en functionaliteit om aan al uw behoeften te voldoen.

Kortom, deze compacte 7L afvalemmer met deksel is een ideale keuze voor elk hotel op zoek naar een hoogwaardige, stijlvolle en veilige oplossing voor afvalbeheer. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en verbeter de gastervaring in uw hotel.

Meer Informatie
Naam Brabantia zilveren papier afvalbak 7 Liter
Weight 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brabantia zilveren papier afvalbak 7 Liter