Papier prullenbak 10 liter

€ 16,50
Op voorraad
SKU KGD0103

Ervaar onze lederen afvalbak met10 liter inhoud. Dit product is een stijlvolle en functionele toevoeging aan elke hotelkamer inrichting. De duurzame constructie van de ronde afvalbak zorgt voor langdurig gebruik en is een betrouwbare oplossing voor uw hotel. 

De veelzijdigheid van de papier afvalbak maakt het een waardevolle aanvulling op elke hotelkamer. Of het nu gaat om het verzamelen van papierafval, plastic afval of algemeen afval, deze afvalbak biedt de nodige capaciteit en functionaliteit daarvoor.

Inhoud 10L, rvs, afmetingen (mm): Ø 225 h 275

Papier prullenbak 10 liter is te bestellen in veelvoud van 6

Bovendien draagt de aanwezigheid van de 10L prullenbak bij aan een schone en gastvrije omgeving voor uw gasten, wat essentieel is voor een positieve hotelervaring. Deze compacte afvalbak is een echte must-have accessoire voor elk hotel. 

Met zijn moderne uitstraling past de afvalbak moeiteloos in ieder hotel interieur, terwijl het tegelijkertijd een handige opbergoplossing biedt voor afval. Of het nu gaat om papier afvalbakken, afvalbakken voor plastic afval of algemene afvalemmer, deze compacte prullenbak met 10L inhoud biedt voldoende ruimte en functionaliteit om aan al uw behoeften te voldoen.

Kortom, de afvalemmer van Kingdom Hotel Supplies een ideale keuze voor elk hotel op zoek naar een hoogwaardige en stijlvolle oplossing voor afvalbeheer. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en verbeter de gastervaring in uw hotel.

Meer Informatie
Naam Papier prullenbak 10 liter
Weight 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Papier prullenbak 10 liter