Afvalbak voor gescheiden afval

€ 37,50
Op voorraad
SKU KGD0104

Ontdek onze prullenbak voor gescheiden afval. Dit product is een functionele toevoeging aan elke hotelkamerinrichting. Deze afvalbak is een prullenbak voor gescheiden afval, waardoor het een handige oplossing biedt voor het scheiden van verschillende soorten afval in uw hotel.

De veelzijdigheid van de afvalbak voor gescheiden afval maakt het een praktische aanvulling op elke hotelkamer. Of het nu gaat om het verzamelen van papierafval, plastic afval of algemeen afval, deze afvalbak biedt de nodige capaciteit en functionaliteit daarvoor. Het is ontworpen als een gescheiden afvalemmer, waardoor het gemakkelijk is om afval te scheiden en te recyclen.

3 x 3,3 liter Kleur zwart - incl. beschermrand Afmetingen 245(Ø) x 300(h) mm .

De aanwezigheid van de afvalbak voor gescheiden afval draagt bij aan een schone en gastvrije omgeving voor uw gasten, wat essentieel is voor een positieve hotelervaring. Het is een ideale keuze voor elk hotel dat waarde hecht aan een georganiseerde en milieubewuste oplossing.

Met zijn strakke uitstraling voegt de afvalbak voor gescheiden afval een vleugje klasse toe aan uw interieur, terwijl het tegelijkertijd een handige opbergoplossing biedt voor afval. Of het nu gaat om papier afvalbakken, afvalbakken voor plastic afval of algemene afvalemmer, deze afvalbak biedt voldoende ruimte en functionaliteit om aan al uw behoeften te voldoen.

Kortom, de afvalbak voor gescheiden afval van Kingdom Hotel Supplies is een ideale keuze voor elk hotel op zoek naar een hoogwaardige en praktische oplossing voor gescheiden afval. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en verbeter de gastervaring in uw hotel.

Meer Informatie
Naam Afvalbak voor gescheiden afval
Weight 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Afvalbak voor gescheiden afval