Toggle Nav
icon
Verzending

Wij verzenden wereldwijd!

icon
Projectprijzen

De beste tarieven!

icon
Garantie

Wij geloven in transparantie en eerlijkheid

Mijn Winkelmand
Toggle Nav
open icon

Uitgelicht: slaapbanken voor uw hotelkamers

Uitgelicht: slaapbanken voor uw hotelkamers

Je ziet het steeds meer: hotelkamers waarin een slaapbank is geplaatst. Ruimtebesparend, multifunctioneel, praktisch en toch zeer comfortabel.

Bij Kingdom Hotel Supplies zien wij de laatste jaren een duidelijk opgaande lijn in het aantal geleverde slaapbanken. Sterker nog: in de afgelopen drie jaar is het aantal door ons aan de hotellerie geleverde exemplaren met zeker 65% toegenomen.

Voordelen slaapbank

Momenteel hebben we al zo’n 100 slaapbanken geplaatst bij diverse hotels als het Marriott in Den Haag, Ibis Styles in Haarlem, Inntel Hotel in Utrecht en het Radisson Blu in Noordwijk. En het eind aan deze trend is nog zeker niet in zicht!

De stijgende populariteit van slaapbanken is niet zo vreemd als wordt bedacht dat de vraag naar 3- of 4-persoonskamers steeds groter wordt. En waar de meeste hotelkamers op slaapgebied zijn ingericht voor maximaal twee personen, betekent dat dus vaak schipperen.

Meestal wordt dan gekozen voor het plaatsen van een extra vouwbed, maar dit heeft behoorlijk wat nadelen. Zo is het comfort niet om over naar huis te schrijven en betekent het flink wat ongewenst gesleep door housekeeping. Bovendien zien veel hoteliers liever een vaste opstelling in hun kamers. Slaapbanken bieden voor dit alles de perfecte oplossing. Zo is een slaapbank niet alleen multifunctioneel en zonder de kussens te verwijderen in een handomdraai om te turnen van een comfortabel en fraai zitelement in een volwaardig een- of tweepersoonsbed, het slaapt door de standaard dikte van de matras vervolgens ook als een volwaardig bed.

Jeroen Leonard, Managing Director & CEO van Kingdom Hotel Supplies, is hier heel duidelijk over: "Onze slaapbanken zijn van projectkwaliteit en zeker niet te vergelijken met slaapbanken zoals je die in de retail kunt kopen. Uiteraard beschikken we over een breed assortiment modellen en een nog breder scala aan brandvertragende stoffen en leersoorten waarmee de slaapbanken bekleed kunnen worden".

Slaapbank hotels

Service

Wist u trouwens dat de service van Kingdom Hotel Supplies veel verder gaat dan het snel even bij de receptie afleveren van de bestelde producten alleen? Wij zorgen namelijk desgewenst ook voor de installatie op locatie. Hierbij worden de slaapbanken naar de kamer gebracht waar alles vervolgens wordt uitgepakt en gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we daarna mee en voeren we dus netjes af. Uiteraard wordt hierbij alles in nauw overleg met de verantwoordelijken bepaald en afgesproken waardoor de dagelijkse operatie in uw hotel gewoon door kan gaan.

 

• Meer weten over de slaapbanken van Kingdom Hotel Supplies? Bekijk onze slaapbanken

Close