Toggle Nav
icon
Verzending

Wij verzenden wereldwijd!

icon
Projectprijzen

De beste tarieven!

icon
Garantie

Wij geloven in transparantie en eerlijkheid

Mijn Winkelmand
Toggle Nav
open icon

Spotlight: Hyatt Algiers Airport

Spotlight: Hyatt Algiers Airport

In de Spotlight-reeks zoomen we met enige regelmaat in op hotels waaraan Kingdom Hotel Supplies hotel-artikelen levert. In deze aflevering staat het Hyatt Airport hotel in Algerije centraal!

Op het moment van schrijven is het nieuwe hotel nog niet geopend, maar staat iedereen in de startblokken voor een prachtige opening in het eerste kwartaal van 2019.

En Kingdom Hotel Supplies heeft inmiddels een flinke bijdrage geleverd aan de inrichting van de in totaal 326 kamers.

Hyatt Regency Algiers Airport

Het Hyatt Regency Algiers Airport in Algerije is onderdeel van een forse uitbreiding van de luchthaven van een van de grootste steden van Noord-Afrika. Het hotel bevindt zich direct tegenover de nieuwe terminal en is het enige terminal-gekoppelde hotel, is centraal gelegen bij de ingang van de luchthaven en zo ontworpen dat gasten eenvoudig verbindingen kunnen leggen. Zo biedt het hotel speciale lounges voor verschillende luchtvaartmaatschappijen, een Regency Club-lounge, een zwembad op het dak en een grote lobby met een restaurant dat de hele dag door geopend is.

Het restaurant is een centraal verzamelpunt voor zakenreizigers, conferentie-organisatoren en vakantiegangers. Daarnaast biedt men een verscheidenheid aan lounge- en zitgedeeltes om gasten alle ruimte te bieden die ze nodig hebben, of het nu voor werk of ontspanning is, en meer dan 460 m2 aan vergader- en evenement-ruimtes.

Hyatt Algerije Airport

Peter Norman, Senior Vice President, Acquisitions en ontwikkeling voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten bij Hyatt, is zeer positief over het nieuwe hotel en spreekt van een mijlpaal voor Hyatt: "Het Hyatt Regency Algiers Airport wordt het eerste Hyatt-merkhotel in Algerije en toont onze toewijding om onze aanwezigheid in Algerije en in heel Afrika te vergroten. Deze regio is de thuisbasis van enkele van 's werelds snelst groeiende economieën, met aantrekkelijke vooruitzichten voor zowel zakenreizigers als vakantiereizen."

Hyatt Regency

Met meer dan 175 gunstig gelegen hotels en resorts in meer dan 30 landen over de hele wereld is het merk Hyatt Regency één van de bekenste hotel-ketens voor iedere gelegenheid. Of het nu gaat om efficiënte zakelijke bijeenkomsten of een gedenkwaardige gezinsvakanties, men biedt altijd een one-stop-ervaring waar alles wat gasten nodig hebben binnen handbereik is. Hyatt Regency hotels en resorts staan voor een compleet aanbod diensten en voorzieningen om zowel te werken als te ontspannen en opmerkelijke culinaire ervaringen.

Close