Toggle Nav
icon
Verzending

Wij verzenden wereldwijd!

icon
Projectprijzen

De beste tarieven!

icon
Garantie

Wij geloven in transparantie en eerlijkheid

Mijn Winkelmand
Toggle Nav
open icon

Spotlight: Amanjena Hotel Marrakesh

Spotlight: Amanjena Hotel Marrakesh

In de Spotlight-reeks zoomen we met enige regelmaat in op hotels waaraan Kingdom Hotel Supplies artikelen levert. In deze aflevering aandacht voor het Amanjena Hotel Marrakesh in Marokko!

Het paleisachtige Amanjena Hotel in Marokko is geïnspireerd op de vele roze-gekleurde gebouwen van het oude Marrakech en de 12e-eeuwse Menara-tuinen.

Rode Stad

Het hotel is gesitueerd net buiten de legendarische Rode Stad en beschikt over schaduwrijke binnenplaatsen met fraaie, met bloembladen bezaaide fonteinen en tuinen met dadelpalmen, olijfbomen en andere exotische flora. Het fraaie gebouw zelf is voorzien van gewelfde plafonds en Moorse bogen.

De vijf-sterrenpaviljoens en -kamers van Amanjena zijn alle koele, elegante verblijven met Berber-tapijten op Zellije vloeren, een Marokkaanse kunstvorm van mozaïek met veelkleurige tegels van geglazuurd terracotta tegels. Het geluid van stromend water van de fonteinen in combinatie met de chaise longues en kaarslantaarns zorgt voor een klassieke Marokkaanse sfeer. Verschillende onderkomens zijn voorzien van verwarmde privé-zwembaden.

Amanjena Hotel Marrakesh

Restaurants

ZaklampBeide restaurants in het Amanjena Hotel zijn ingericht met traditionele Marokkaanse elementen en op de kaart vindt u gerechten op basis van lokale ingrediënten en culinaire tradities. In de bar serveert men een grote aantal verschillende smakelijke cocktails.

De omgeving van het hotel wordt gevormd door een zeer gevarieerd landschap van ruige met sneeuw bedekte bergen, woestijnduinen en een spectaculaire kronkelende kustlijn. Aan de rand van de oude stad Marrakech, gecentreerd rond de 12e-eeuwse medina, een voormalig fort met rode muren doorkruist door smalle straatjes, vindt u onder andere een aantal fraaie golfbanen. Ook de omliggende dorpen, waar door de eeuwen heen maar weinig is veranderd, zijn zeer de moeite waard om eens te bezoeken.

Zaklamp

Kingdom Hotel Supplies heeft kortgeleden hotel-artikelen geleverd aan het Amanjena Hotel. Zo mochten we eind november alle kamers van dit prachtige resort voorzien van een safety en security zaklamp. Deze beschikt over dertien LED-lampjes en kan in geval van nood eenvoudig gebruikt worden.

Erg handig is dat de zaklamp in de meegeleverde houder automatisch oplaadt.

 

Bekijk de zaklamp

Close