Kussen katoen 60x70 cm

€ 15,00
Op voorraad
SKU KGD2505

Dit hotel hoofdkussen is gunstig geprijsd en is goed wasbaar. De kern is gevuld met 800 gram holle vezels van polyester. Hierdoor is het kussen zacht en licht, en goed wasbaar. Ideaal voor intensief gebruik in hotels. De tijk is van 100% katoen gemaakt.

Hotel Hoofdkussen Katoen

Afmeting 60 x 70 cm Deze hotel hoofdkussens zijn gunstig geprijsd en is goed wasbaar. De kern is gevuld met 800 gram holle vezels van polyester. Hierdoor is het kussen zacht en licht, en goed wasbaar. Ideaal voor intensief gebruik in hotels. De tijk is van 100% katoen gemaakt.

Een synthetisch hoofdkussen is een prima keuze voor hotels. Synthetische kussens zijn niet vormvast waardoor u het hoofdkussen gemakkelijk kunt vormen naar uw wens.

Een andere eigenschap van een goed hoofdkussen met een synthetische vulling is de wasbaarheid, Dit hoofdkussen kunt u wassen op 40 graden, waardoor het ook een hoofdkussen is wat prima kan worden toegepast voor mensen die gevoelig zijn voor een huisstofmijt. Ze zijn verkrijgbaar met een verschillend vulgewicht, voor iedere gast een aparte ervaring. 

Meer Informatie
Naam Kussen katoen 60x70 cm
Weight 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kussen katoen 60x70 cm