Luxe hotel matras met 5 zone pocketvering

Vanaf € 115,00
Op voorraad
SKU matras

De beste kwaliteit hotel matrassen

Bij Kingdom Hotel Supplies heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten matrassen. Bij de aankoop van hotelmatras kunt u kiezen uit drie soorten hotel matrassen. Een zacht, medium en een hard matras. Een hard matras wordt aanbevolen als een persoon meer dan 85 kg weegt. Uw gasten zullen gemiddeld acht uur van een dag op uw boxspring matrassen liggen, het is dus van belangrijk dat ze hierover tevreden zijn.

Het pocketveringmatras

Met dit matras geniet je van een goed ligcomfort. De kern van het matras bestaat uit 300 pocketveren per m2 die je lichaam allemaal afzonderlijk ondersteunen. Dankzij de heerlijke 5 comfortzones veert het matras bij de schouders en heupen verder in, waardoor jij altijd in de beste houding ligt tijdens het slapen. Het matras heeft een 2,5 cm dikke afdeklaag van comfortabel polyether en anti-allergisch fiberfill. Daarbij is hij sterk genoeg om personen tot 120 kg te dragen. Daardoor is dit matras uitermate geschikt voor project/hotel gebruik. De matrassen zijn leverbaar in alle maten en gewichtklassen.

Deze matrassen zijn ook het geschikt voor een boxspring bed. Het ligt extra comfortabel door de verschillende ‘pockets’ die in het matras zitten. De kleine veren zijn per stuk verpakt en zorgen ervoor dat ze niet in elkaar verstrikt raken.

Voordelen van een pocketvering matras:

  • Omdat de veren in een zakje zitten hoor je het matras nooit piepen of kraken.
  • De holle kern van de pocketvering matras maakt dat de matras optimaal ventileert, vocht reguleert en temperatuur reguleert.
  • Een pocketvering matras heeft minder snel kuilvorming.
  • De stevige vering biedt goede veerkracht.
  • De matras kent een lange levensduur van circa 3 tot 5 jaar. (voor hotel gebruik )

Goede ventilatie en vochtregulatie

Dankzij de pocketveringkern heeft dit hotel matras een open structuur en geniet jij van een goede ventilatie én vochtregulatie. De afritsbare tijk van het matras kun je apart wassen op 60 graden voor een fris en hygiënisch slaapklimaat.

Hoe onderhoud ik dit matras?

We adviseren je om dit matras 1x per maand te keren én te draaien. Gebruik een molton en voor de bescherming van je matras. Zo voorkom je dat vlekken doordringen tot de matras zelf. Daarbij zorgt een eventuele matras topper net voor dat extra luxe comfort waardoor je gasten nog blijven spreken over de geweldige bedden van uw hotel.

Garantie

Op het matras zit 2 jaar garantie.

Wij hebben 7 verschillende formaten matrassen:

KGD9101 -Hotel Matras met pocketvering 80 x 200 cm

KGD9102 -Hotel Matras met pocketvering 90 x 200 cm

KGD9103 -Hotel Matras met pocketvering 100x200cm

KGD9104 -Hotel Matras met pocketvering 140x200cm

KGD9105 -Hotel matras met pocketvering 160x200cm

KGD9107 - Hotel Matras met pocketvering 200x200 cm

KGD9106 - Hotel Matras met pocketvering 180x200 cm

Voor meerdere variaties / opties kunt u contact met ons opnemen via mail of ons telefoonnummer. We hebben korte lijnen met de fabrikanten om op maat gemaakte producten te laten produceren.

Meer Informatie
Naam Luxe hotel matras met 5 zone pocketvering
Weight 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Luxe hotel matras met 5 zone pocketvering