Babybed inklapbaar duurzaam hout

€ 316,00
Op voorraad
SKU KGD3101

Luxe babybed Inklapbaar

Bied uw kindje een veilige en comfortabele slaapplaats met deze luxe babybed. De sterke spijlen geven u een volledig zicht op uw kind terwijl hij of zij bevindt zich in de wieg. Ook word er een mooie hoes bijgeleverd zodat het bed stofvrij kunt opbergen als het een tijd niet word gebruikt. Daarbij heeft dit babybed ook 4 wielen waarvan 2 zwenkwielen zodat hij makkelijk verplaatst kan worden en ook is hij inklapbaar. Ideaal voor transport naar andere hotelkamers. Dit inklapbaar babybed makkelijk inklaar te zetten (zie foto) De afmeting van het bed dat uitgeklapt is : 101 x 67 x 102 cm

Luxe babybed Inklapbaar

Duurzaam dikhout (afwerking mahonie of beuken)

Bied uw kindje een veilige en comfortabele slaapplaats met deze luxe babybed. Deze wieg is voorzien van een brandvertragende matras van 96 x 60 x 7,5 cm. Ook is dit getest volgens internationale veiligheids en hygiëne standaards om ervoor te zorgen dat een kind veilig is.

De sterke spijlen geven u een volledig zicht op uw kind terwijl hij of zij bevindt zich in de wieg. Ook word er een mooie hoes bijgeleverd zodat het bed stofvrij kunt opbergen als het een tijd niet word gebruikt. Daarbij heeft dit babybed ook 4 wielen waarvan 2 zwenkwielen zodat hij makkelijk verplaatst kan worden en ook is hij inklapbaar. Ideaal voor transport naar andere hotelkamers.

Het bed is gemaakt van duurzaam dikhout met een afwerking van mahonie of beuken. Dit inklapbaar babybed makkelijk in elkaar te zetten (zie foto)

De afmeting van het bed dat uitgeklapt is : 101 x 67 x 102 cm

Meer Informatie
Naam Babybed inklapbaar duurzaam hout
Weight 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babybed inklapbaar duurzaam hout