Hotel Föhn

Bekijk onze collectie hotel föhns en wand haardrogers. Of u nu een luxe hotel of een gezellige bed & breakfast runt, onze föhns bieden de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en gemak voor uw gasten.

Onze hotel föhns zijn speciaal ontworpen met het oog op de behoeften van uw gasten. Met krachtige motoren en instelbare warmte- en snelheidsinstellingen zorgen onze hotel föhns voor snel en efficiënt drogen van het haar, waardoor uw gasten zich snel klaar kunnen maken voor hun dag of avond.

De wand haardrogers in onze collectie bieden een ruimtebesparende oplossing voor hotels en accommodaties met beperkte ruimte. Dankzij het wandmontage ontwerp kunnen ze eenvoudig aan de muur worden bevestigd, waardoor waardevolle toonbank- en kaptafelruimte wordt vrijgemaakt en uw gasten meer bewegingsvrijheid hebben.

Met hun strakke en moderne ontwerpen passen onze hotel föhns en wand haardrogers perfect in elke hotel badkamerinrichting. Of u nu een klassieke stijl of een eigentijdse uitstraling verkiest, onze föhns zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen om naadloos aan te sluiten bij de esthetiek van uw hotel.

Naast hun stijlvolle design zijn onze föhns ook uitgerust met handige functies zoals een intrekbare snoer, oververhittingsbeveiliging en een cool shot-functie voor het fixeren van het haar. Dit zorgt voor een veilige en gebruiksvriendelijke ervaring voor uw gasten, waardoor ze zich thuis voelen tijdens hun verblijf.

 Upgrade vandaag nog de badkamerervaring in uw hotel met onze hoogwaardige en gebruiksvriendelijke haardrogers.

Toon als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 10

Pagina
per pagina
Sorteer Hoog-Laag
Toon als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 10

Pagina
per pagina
Sorteer Hoog-Laag