Kingdom Hotel Supplies biedt een uitgebreid assortiment aan hotelkwaliteit badkamerartikelen. Onze collectie omvat comfortabele badjassen van hoog kwaliteit, waarmee we een luxe tintje toevoegen aan de gastenervaring. Voor een chique uitstraling hebben we ook zwarte badkameraccessoires, waaronder haakjes, zeephouders en een zwarte badmat.

In de categorie badlinnen vindt u bij Kingdom Hotel Supplies een selectie van douchegordijnen van textiel, zachte hotel badhanddoeken van de hoogste kwaliteit en comfortabele badslippers. Voor extra gemak en luxe in de hotelbadkamer hebben we een vergrootspiegel en een badkamerstoel beschikbaar.

Onze aandacht voor detail blijkt uit de diversiteit aan accessoires, zoals een planchet voor de hotel badkamer in elegante zwarte kleur. Daarnaast bieden we zeepjes en shampoo van hotelkwaliteit om de gasten te verwennen. Hygiëne is van het grootste belang, en daarom voorzien we in dispensers, pedaalemmers, toiletborstels en toiletrolhouders van topkwaliteit. Maak uw keuze uit ons assortiment en creëer een gastvrije en luxueuze sfeer in de badkamers van uw hotel.

Toon als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 121

per pagina
Sorteer Hoog-Laag
Toon als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 121

per pagina
Sorteer Hoog-Laag